Detoxa ditt hår med våra djuprengörande schampo

Genom att göra endetox renas ditt hår från starka ämnen som tynger ner dina hårstrån. Sulfater, parabener, tungmetaller och silikoner är exempel på kemisk smuts. Efter detox får ditt hår volym och en nyfödd känsla som är helt fantastisk.

Våra djuprengörande schampo kan användas som vanligt schampo dagligen. Dessa schampo kan alltså ge 2 olika effekter beroende på hur du använder dem.

Djuprengörande schampo nr04 Magisk Citrus, hittar du här, KLICK.

Djuprengörande schampo nr05 Oparfymerad, hittar du här KLICK.

Att göra en detox 1-2 gg i månaden bidrar till ett friskare hår och hårbotten.

Så här detoxar du ditt hår:

Ta en rejäl klick schampo och massera in produkten i torrt eller lätt fuktigt hår och hårbotten.

Tillsätt därefter lite vatten, massera upp ett lödder och skölj.

Upprepa men med en mindre klick schampo och börja massera ordentligt i hårbotten.

Detta upprepar du så många gånger tills du fått ett luftigt lödder i din hand och ditt hår känns som “svinto”.

Första gången kan de ta upp till 7-8 ggr beroende på hur mycket beläggningar du har på ditt hårstrå. Men för vissa räcker det med 3 gånger

Skummet i handen skall var luftigt och fast, ungefär som en vispad äggvita. Om du vänder handen upp och ner ska skummet stanna kvar i handflatan som en luftig “massa”. Om skummet rinner behöver du tvätta håret igen

Efter detox avslutar du med hårmask nr 20/22/23. Den återställer fukten och gör att ditt hår blir lättare att redas ut. Om du har torrt hår – applicera även rikligt av vårt balsamspray nr 18/19. Massera lätt in i hårbotten och ut på längder och toppar.

Hårmask nr20 Klassisk Engelsk ros hittar du här, KLICK.

Hårmask nr22 Varm Bergamott hittar du här, KLICK.

Hårmask nr23 Oparfymerad hittar du här, KLICK.

Balsamspray nr18 Sprudlande Tangerin hittar du här, KLICK.

Balsamspray nr19 Oparfymerad hittar du här, KLICK.

Här berättar en av våra grundare, Cecilia hur du gör en detox:

The 2021 Global Green Beauty Awards

The 2021 Global Green Beauty Awards

3 AWARDS TO BRUNSThe  Global Makeup Awards is delighted to showcase the best in makeup and beauty looking at the best of new launches in the UK, USA, Scandinavia and for 2021 also Asia.  ​About the Global Makeup AwardsUK, U.S.A, Scandinavia Now in...

GROWTH SERIES

GROWTH SERIES

JOYFUL GROWTH -A NATURAL WAY TO STIMULATE THE HAIR GROWTHBRUNS Products GROWTH series consists of three products that promote hair growth by activating the natural hair cycle and the growth phase. The common denominator is the biologically active...

Sustainability Goals

Sustainability Goals

Sustainability and usefulness BRUNS Products is a solid growing brand in green hair care and natural beauty products. In addition to a self-produced product series -BRUNS Products, the founders also run "BRUNS Frisörer" with two hair salons in...