Tack vare att vår hårmask innehåller ingredienser som sheasmör, avocadoolja, aloe vera, kokosolja och E-vitamin kan den även användas som: 

 

  • Nattmask

Applicera hårmasken i håret antingen i nytvättat hår eller i torrt hår. Vira upp håret i en hög knut och vira om en turban eller lägg en handduk på kudden. Skölj av morgonen därpå.

Man behöver inte använda schampo eller balsam efter man sköljt ut hårmasken. (Vill du använda schampo och sen balsam går det bra men det är inget måste.)

Vill du rengöra håret kan du göra det kvällen innan. Applicera därefter hårmasken i handdukstorkat hår för att enbart skölja ur det på morgonen, snabbt, enkelt och effektivt.

 

 

  • Ansiktsmask

Applicera hårmasken på rengjord hy och låt verka så länge du vill. Ta en liten klick och massera in i huden. Skölj av efter cirka 5-10 min. 

 

  • Hårmask

Stressig dag?

Applicera hårmasken i torrt hår, sätt upp i en knut och låt verka 5-10 min innan du går in i duschen.

Städ och tvättdag?

Applicera masken i torrt hår och gör alla sina sysslor. Låt verka hur länge du vill och skölj ur när du är färdig. Njut av en varm dusch och doften av varm bergamott eller underbar ros.

 

  • Bodyskrubb

Ta en del hårmask och tillsätt saltkorn eller kokossocker. Blanda lätt med fingrarna i handflatan och börja skrubba kroppen.

 

  • Bodylotion

Detta rekommenderas enbart på blöt hud.

Cecilia, en av grundarna, testade detta när hon hade bråttom och därefter gör hon så alltid. När hon är klar i duschen tar hon en klick hårmask på BLÖT kropp och smetar ut hårmasken slarvigt. Därefter tar hon handduken och torkar sig som vanligt. Kroppen får en jämn återfuktning och doftar ljuvligt av antingen bergamott eller ros.
Effektivt och återfuktande!

  • Hårmaskens eteriska oljor

Vi använder enbart ekologiskt certifierade eteriska oljor av högsta kvalité som doft till alla våra produkter. Inga syntetiska parfymer!

Hårmask nr22 innehåller även eterisk olja av bergamott som är antiseptisk, reducerar stress, detoxifierar, tar bort dålig doft och är desinficerar. Den har uppiggande och stämningshöjande egenskaper vilket gör den användbar vid nedstämdhet, ångest, stress och sömnbesvär. 

Hårmask nr20 innehåller eterisk olja av ros som passar känslig och torr hud. Den har antiseptisk, lugnande, renande och fuktgivande effekt på kroppen och sinnet. 

Hårmask nr23 är certifierad av AllergyCertified. Den har ingen doft och därmed inte någon eterisk olja. Den lämpar sig för barn, gravida och för dem som har överkänslighet för doft.

10 sätt att använda Balsam nr03 – multiprodukt

10 sätt att använda Balsam nr03 – multiprodukt

Balsam nr03 är vårt oparfymerade balsam. Detta balsam innehåller avocadoolja, sheasmör och jojobaolja som återfuktar och ger näring på djupet. Såhär kan du använda det: 1. Balsam Vi har blandat oljor och fetter som skapar den perfekta återfuktningen efter schampo....

5 anledningar till att välja sulfatfritt schampo

5 anledningar till att välja sulfatfritt schampo

I detta inlägget ska vi prata om sulfater.Bara för att ett schampo är sulfatfritt behöver det inte betyda att produkten är fri från andra skadliga kemikalier.ALLA våra produkter är fria från de skadliga ingredienserna som finns på marknaden. Till exempel sulfater,...

Hur gör man en detox?

Hur gör man en detox?

Detoxa ditt hår med våra djuprengörande schampo Genom att göra endetox renas ditt hår från starka ämnen som tynger ner dina hårstrån. Sulfater, parabener, tungmetaller och silikoner är exempel på kemisk smuts. Efter detox får ditt hår volym och en nyfödd känsla som är...

Top 5 styling tips för kort hår

Top 5 styling tips för kort hår

Gör en detox Vi rekommenderar alla att göra en detox med Schampo nr04 eller nr05 utan doft. Genom att detoxa ditt hår får du bort alla beläggningar som tex sulfater, parabener, tungmetaller och silikoner som tynger ner dina hårstrån.Efter att du gjort en detox får...

Därför ska du välja BRUNS

Därför ska du välja BRUNS

Sulfatfritt och parabenfritt Alla våra produkter är silikonfria, PEG-fria, sulfatfria och parabenfria, SLS-fria och fria från mineraloljor. Vi har valt att använda oss av naturliga och skonsamma ingredienser som ger ett mer miljövänligt, hälsosamt och hållbart...

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro