Hej underbara Brunsare!

Här har vi en informerande video som visar vilket schampo som passar just dig.

In och kika!

Skriv gärna till oss vid fler frågor.

Sustainability Goals

Sustainability Goals

Sustainability and usefulness BRUNS Products is a solid growing brand in green hair care and natural beauty products. In addition to a self-produced product series -BRUNS Products, the founders also run "BRUNS Frisörer" with two hair salons in Sweden, which are...

GREEN SALON

GREEN SALON

GREEN SALON CERTIFICATION The aim of Green Salon BAN HARMFUL CHEMICALS Green Salon Scandinavia is an NGO* for hairdressing salons and beauticians, who want to become more environmentally friendly. In 2006 Green Salon Scandinavia was founded on request by Danish...

Vi lanserar hudvård!

Vi lanserar hudvård!

Vi lanserar hudvård! LERA, MIST & ELIXIREN DJUPRENGÖRANDE, VÅRDANDE OCH VITALISERANDE TRIO FÖR HÅRBOTTEN, ANSIKTE OCH DEKOLLETAGE. BRUNS Products nya hår och hudserie är en djuprengörande, vårdande och vitaliserande behandling för hårbotten, ansikte och...

10 sätt att använda Balsam nr03 – multiprodukt

10 sätt att använda Balsam nr03 – multiprodukt

Balsam nr03 är vårt oparfymerade balsam. Detta balsam innehåller avocadoolja, sheasmör och jojobaolja som återfuktar och ger näring på djupet. Såhär kan du använda det: 1. Balsam Vi har blandat oljor och fetter som skapar den perfekta återfuktningen efter schampo....

Hårmask – 5 in 1

Hårmask – 5 in 1

Tack vare att vår hårmask innehåller ingredienser som sheasmör, avocadoolja, aloe vera, kokosolja och E-vitamin kan den även användas som:   Nattmask Applicera hårmasken i håret antingen i nytvättat hår eller i torrt hår. Vira upp håret i en hög knut och vira om...

5 anledningar till att välja sulfatfritt schampo

5 anledningar till att välja sulfatfritt schampo

I detta inlägget ska vi prata om sulfater.Bara för att ett schampo är sulfatfritt behöver det inte betyda att produkten är fri från andra skadliga kemikalier.ALLA våra produkter är fria från de skadliga ingredienserna som finns på marknaden. Till exempel sulfater,...

Hur gör man en detox?

Hur gör man en detox?

Detoxa ditt hår med våra djuprengörande schampo Genom att göra endetox renas ditt hår från starka ämnen som tynger ner dina hårstrån. Sulfater, parabener, tungmetaller och silikoner är exempel på kemisk smuts. Efter detox får ditt hår volym och en nyfödd känsla som är...

Top 5 styling tips för kort hår

Top 5 styling tips för kort hår

Gör en detox Vi rekommenderar alla att göra en detox med Schampo nr04 eller nr05 utan doft. Genom att detoxa ditt hår får du bort alla beläggningar som tex sulfater, parabener, tungmetaller och silikoner som tynger ner dina hårstrån.Efter att du gjort en detox får...

Därför ska du välja BRUNS

Därför ska du välja BRUNS

Sulfatfritt och parabenfritt Alla våra produkter är silikonfria, PEG-fria, sulfatfria och parabenfria, SLS-fria och fria från mineraloljor. Vi har valt att använda oss av naturliga och skonsamma ingredienser som ger ett mer miljövänligt, hälsosamt och hållbart...