Vi lanserar hudvård!

LERA, MIST & ELIXIR
EN DJUPRENGÖRANDE, VÅRDANDE OCH VITALISERANDE TRIO FÖR HÅRBOTTEN, ANSIKTE OCH DEKOLLETAGE.

BRUNS Products nya hår och hudserie är en djuprengörande, vårdande och vitaliserande behandling för hårbotten, ansikte och dekolletage. Serien består av två olika kosmetiska leror, två mister fyllda med olika ört- och blomextrakt samt två olika elixir från noga utvalda kallpressade oljor. 

Den gröna serien

Den gröna serien – FINT BALANSERAD är anpassad för normal till fet hy eller hårbotten med antiseptisk och sammandragande kapacitet. Elixiret är doftsatt med eteriska oljor från ylang ylang och kanel som förstärker den antiseptiska och renande effekten. 

Den Blåa serien

Den blå serien – SKÖNT FÖRNYAD har en återupplivande och stimulerande kapacitet och passar normal till torr hud eller hårbotten. Dess elixir är doftsatt med eteriska oljor från lavendel och bergamott som stimulerar cellförnyelsen och återfuktar huden på djupet. Produkterna i den blå serien är även idealiska för mogen hy då de innehåller många ingredienser med anti-age effekt.

MER OM LERORNA

LERMASKER i alla dess former har använts sedan urminnes tider. Lerorna blandas med vatten och helst några droppar elixir för att uppnå en krämig konsistens som sedan appliceras i antingen hårbotten eller på ansikte. De är rika på mineraler och har en djuprengörande effekt tack vare sina otroliga absorberingsförmågor. Efter en behandling med lermask behöver huden återfuktas och återställa sitt pH-värde. Detta gör man genom att använda misten som sprayas lätt på ansikte eller i hårbotten och därefter förseglar man fukten genom att smörja huden med några droppar elixir.  

BRUNS Products GRÖNLERA kommer från Montmorillonite – en naturligt grön lera som passar normal till fet hud eller hårbotten. Den är en mästare på att reglera överdriven talg produktion samt har både sammandragande och antiseptisk effekt på porer. 

 

BLÅLERAN kommer från Kaolinleran som finns i flera olika färger. Kaolin – Ci 77007 betyder att den är blå i sin färg och är mycket snäll mot huden. Precis som GRÖNLERA absorberar den överskott av fett och toxiner samt befrämjar den stimulering av syntes i hudcellerna. Den passar bra till normal till torr, eller trött hy.

MER ON ELIXIREN OCH MISTERNA

Oljorna i BRUNS Products elixir är kallpressade oljor som bibehåller alla näringsämnen och är noggrant utvalda dels för sina unika egenskaper, men även för sin klimatpåverkan genom odling och ursprung. Balansen mellan de olika oljorna gör att de inte känns feta och absorberas snabbt in i huden. Detta ger en vårdande och återfuktande effekt som lämnar din hud sammetslen, smidig och med en naturlig lyster. 

MISTEN är komponerad av olika växtextrakt från både blommor och örter. Fulladdad med naturliga och effektiva ingredienser hjälper den huden att lugna, återfukta samt balansera hudens pH-värde. Att återfukta huden med mist kan jämföras med att dricka vatten för kroppen. Den kan med fördel användas flera gånger om dagen så snart huden känns torr, eller behöver en uppfräschning.

GRÖN ELIXIR 

I GRÖNELIXIR finns bl.a. hampafröolja och karanjaolja med riktigt fina antioxidanta egenskaper. De är välkända för sina antiinflammatoriska egenskaper och ger även ett naturligt solskydd. Det tränger snabbt in i huden och är därför helt rätt till fet hud.

BLÅ ELIXIR

Båda elixiren innehåller även jojobaolja som binder hudens naturliga fuktighet samt tistel och nyponrosolja som har många hudvårdande egenskaper. Bland ingredienserna finns också vegetabilisk Squalane, en super råvara som bl.a. förbättrar hudens elasticitet.

 I BLÅELIXIR finns tex Argan och Broccoliolja som motverkar hudens åldrande och gör att huden känns mjuk och slät.

Elixiren kan användas dagligen och även till natten, antingen för sig själv, eller tillsammans med misten. 

Misterna 

MISTErna är komponerade av olika växtextrakt från både blommor och örter. Fulladdade med naturliga och effektiva ingredienser hjälper den huden att lugna, återfukta samt balansera hudens pH-värde. Att återfukta huden med mist kan jämföras med att dricka vatten för kroppen. Den kan med fördel användas flera gånger om dagen så snart huden känns torr, eller behöver en uppfräschning.

Skillnaden mellan grön och blå mist

I GRÖNMISTEN finns bl.a. ringblomma som har en antiinflammatorisk och bakteriedödande effekt på huden.

I BLÅMISTEN finns tex Immortelle blomman, en unik blomma som aldrig vissnar. Den stimulerar nyproduktion av hud och har unika anti-age egenskaper. 

Misten innehåller även extrakt från både åkerfräken och trollhassel som ger både en uppfriskande och sammandragande effekt samt gör huden fastare och ger fin lyster. Både GRÖNMIST och BLÅMIST är helt oparfymerade, men efterlämnar ändå en fräsch och naturlig doft från växtextrakten. 

Contact Us

Vill du ha en personlig rådgivning om vilka produkter som passar dig?

Tveka inte att kontakta oss. Vi svara så fort vi kan. 

Tack för att du stöttar BRUNS!

Vi är så glada över att ha dig som en av alla Brunsare.

 

Sustainability Goals

Sustainability Goals

Sustainability and usefulness BRUNS Products is a solid growing brand in green hair care and natural beauty products. In addition to a self-produced product series -BRUNS Products, the founders also run "BRUNS Frisörer" with two hair salons in Sweden, which are...

GREEN SALON

GREEN SALON

GREEN SALON CERTIFICATION The aim of Green Salon BAN HARMFUL CHEMICALS Green Salon Scandinavia is an NGO* for hairdressing salons and beauticians, who want to become more environmentally friendly. In 2006 Green Salon Scandinavia was founded on request by Danish...

Vilket schampo ska jag välja?

Vilket schampo ska jag välja?

Hej underbara Brunsare! Här har vi en informerande video som visar vilket schampo som passar just dig. In och kika! Skriv gärna till oss vid fler frågor. [video width="1080" height="1080"...

10 sätt att använda Balsam nr03 – multiprodukt

10 sätt att använda Balsam nr03 – multiprodukt

Balsam nr03 är vårt oparfymerade balsam. Detta balsam innehåller avocadoolja, sheasmör och jojobaolja som återfuktar och ger näring på djupet. Såhär kan du använda det: 1. Balsam Vi har blandat oljor och fetter som skapar den perfekta återfuktningen efter schampo....

Hårmask – 5 in 1

Hårmask – 5 in 1

Tack vare att vår hårmask innehåller ingredienser som sheasmör, avocadoolja, aloe vera, kokosolja och E-vitamin kan den även användas som:   Nattmask Applicera hårmasken i håret antingen i nytvättat hår eller i torrt hår. Vira upp håret i en hög knut och vira om...

5 anledningar till att välja sulfatfritt schampo

5 anledningar till att välja sulfatfritt schampo

I detta inlägget ska vi prata om sulfater.Bara för att ett schampo är sulfatfritt behöver det inte betyda att produkten är fri från andra skadliga kemikalier.ALLA våra produkter är fria från de skadliga ingredienserna som finns på marknaden. Till exempel sulfater,...

Hur gör man en detox?

Hur gör man en detox?

Detoxa ditt hår med våra djuprengörande schampo Genom att göra endetox renas ditt hår från starka ämnen som tynger ner dina hårstrån. Sulfater, parabener, tungmetaller och silikoner är exempel på kemisk smuts. Efter detox får ditt hår volym och en nyfödd känsla som är...

Top 5 styling tips för kort hår

Top 5 styling tips för kort hår

Gör en detox Vi rekommenderar alla att göra en detox med Schampo nr04 eller nr05 utan doft. Genom att detoxa ditt hår får du bort alla beläggningar som tex sulfater, parabener, tungmetaller och silikoner som tynger ner dina hårstrån.Efter att du gjort en detox får...

Därför ska du välja BRUNS

Därför ska du välja BRUNS

Sulfatfritt och parabenfritt Alla våra produkter är silikonfria, PEG-fria, sulfatfria och parabenfria, SLS-fria och fria från mineraloljor. Vi har valt att använda oss av naturliga och skonsamma ingredienser som ger ett mer miljövänligt, hälsosamt och hållbart...