Alltid snygg i håret.

Många kunder vill själv färga utväxten mellan salongsbesöken. Och med BRUNS COLOR+ är det inte bara enkelt, de kan dessutom få exakt rätt nyans. Eftersom BRUNS COLOR+ har obegränsad hållbarhet och kan förvaras i rumstemperatur kan du som frisör sälja färgen som blir över från kundbesöket till kunden. Då kan du som frisör slippa oväntade överraskningar när du färgar kunden igen. Dessutom tjänar du pengar på överbliven färg. En riktig win-win, eller hur?

En hårfärg utan traditionella ingredienser.

Allt fler blir medvetna om hälsorisken med hårfärgning. Läkemedelsverket rekommenderar att man inte börjar färga håret förrän vid 16 års ålder för att minska risken att utveckla allergi. BRUNS COLOR+ är inte en oxidationsfärg och innehåller inte ämnen som PPD, Toluene-2,5-diamine och Resorcinol, ämnen som kan orsaka allvarliga allergiska reaktioner.

Ett perfekt resultat med gott samvete.

BRUNS COLOR+ kan användas som nyansering, toning, semipermanent och permanent hårfärg från samma flaska. Då du och din kund använder all färg, även de rester som blir över, blir det inget problem med farligt avfall. Ett stort plus för miljön. Kunden kan lämna sitt besök med ett vackert hår och ett bra samvete.